Over En Garde

 

Even voorstellen:

 
Mijn naam is Annemarie Fraza en ik ben de oprichter en eigenaar van En Garde! HR Training & Advies. Na 20 jaar actief te zijn geweest binnen de commerciële arbeidsbemiddeling als manager en als HR adviseur op het totale spectrum van personeelszaken, heb ik in 2016 besloten voor mijzelf te beginnen.
 
Mijn persoonlijke expertise heb ik over de jaren vooral opgebouwd in advisering over en operationele uitvoering van de Wet Verbetering Poortwachter. Ik ben actief als Casemanager voor diverse organisaties. Daarnaast ben ik in opleiding voor Arbeidsdeskundige.  Tevens ben ik al jaren actief als trainer: in het geven van verzuimtrainingen voor lijnmanagers, het verzorgen van diverse workshops gesprekstechnieken voor managers, en sollicitatietrainingen en loopbaanadvies aan zowel groepen als individuele kandidaten.
 
En Garde! staat voor de strijd aangaan, maar dan wel met respect voor jezelf en de ander.
En Garde! onderscheidt zich door creatief te zijn, de eigen lijntjes te kleuren en door de methode "door anders te doen anders te gaan denken" toe te passen. En Garde! kenmerkt zich door een enthousiaste, praktische en resultaatgerichte aanpak van HR gerelateerde vraagstukken.
 
Mijn uitdaging is u te ontzorgen, nieuwe inzichten te geven en af en toe te prikkelen en uit te dagen. Maar vooral om u te helpen uw organisatie en/of uw medewerkers te verbeteren op het door u gewenste HR onderwerp. Uw uitdaging is mij te vinden en aan u te verbinden!

 

  

met zwaaiende groet,

Annemarie Fraza